Saksanhirvi Original kuivaliha 100g

Mehevää saksanhirvenpaistista valmistettua, original maustettua kuivalihaa. Saksanhirvenpaisti on virolaista laadukasta lihaa.

Saatavuus: 8 varastossa

14,90  sis. alv

Villiä meininkiä. Kuivalihakundin Original Red Deer, saksanhirvenpaistista valmistettu mehukas jerky!

 

Vapauta itestäs villi metsien mies tai nainen ja nappaa käteen Kuivalihakundin mehevä Original Red Deer eli saksanhirvenpaistista valmistettu mehukas ronski kuivaliha. Laita vaikka sauna lämpeemään, takkaan tulet ja heitä ittes sopivaan löhöasentoon hämärtyvän illan tullessa ja vetäset pussin auki. Siinä voi nappaa jotain sopivaa juomaa toiseen handuun ja toisella kauhoo lihaa naamariin. Mitä muuta sitä ihminen vois tarvita. Vastaavasti sä voit pitää tätä messissä periaatteessa ihan missä vaan. Tääkään kuivaliha ei tarvii kylmäsäilytystä avattunakaan ja säilyy herkullisena pitkään. Laita vaikka povariin metsästysreissun ajaks ja nappaile sieltä hiukopalaa. Eihän sitä tyhjin vatsoin kannata mettällä pyöriä.

 

Tsekkaa tästä nopeet speksit:

 

  • Ei tarvitse kylmäsäilytystä avattunakaan
  • Raaka-aineena laadukas virolainen villinä eläneen saksanhirven paisti
  • Noin vuoden säilyvyys
  • Rouhea riistan maku, umami myös kivasti esillä
  • Gluteeniton ja lisäaineeton

 

Raaka-aineena laadukas villinä elänyt saksanhirvi.

Tää mehukas kuivaliha eli jerky on valmistettu laadukkaasta Virolaisesta saksanhirvestä. Saksanhirvet tulevat meille jalostettavaksi Tuusulaan Votkinien riistateurastamosta, Adavere Meatilta. Adavere Meat sijaitsee Viron Adaveressa. Heiltä tuleva Saksanhirvi on villinä elävää riistaa, minkä paikalliset metsästäjät ovat kaataneet. Adaveren Meatin suurin osa saksanhirvistä tulee Saarenmaan alueella mistä Adavere Meatin oma auto käy ottamassa kaadetun riistan kyytiin ja vie omalle riistan käsittelylaitokselle Adavereen. Noin 90% saksanhirvistä tulee Saarenmaan alueelta. Saksanhirvestä käytetään myös nimitystä punahirvi tai isokauris. Ja jos mietitte, että miksei me käytetä tässä suomalaista saksanhirveä, niin viimeiset suomessa oleskelevat yksilöt metsästettiin pois jo joskus 1970 luvulla. Sitä ennen niitä oli ainoastaan istutettuna Suomeen, tosin nykyään on havaittu Suomessa myös muutamia yksilöitä, jotka ovat vaeltaneet suomeen mm. Ruotsista.

 

Saksanhirvi Original-mausteilla eli meidän perussoossilla.

Kuivalihakundin saksanhirvi on maustettu meidän perussossilla eli samalla, jota käytetään melkein meidän kaikissa kuivalihoissa. Kaava on yksinkertanen: mausteet, eikä mitään ylimääräistä. Pohjana meidän perussoossille toimii gluteeniton soijakastike, josta irtoo kivasti makua ja suolaisuutta. Suola myös auttaa lihoja säilymään. Tän takia meidän lihoissa on noin vuoden käyttöikä eikä ne tarvii kylmäsäilytystä.

 

Paino 0.1 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Saksanhirvi Original kuivaliha 100g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kuivattu saksanhirvenlihavalmiste. Ainekset: saksanhirvenpaisti, gluteeniton soijakastike (vesi, soijaproteiinihydrolysaatti, suola), sokerisiirappi, valkosipuli, mustapippuri. Voimakassuolainen. 

 

Ingredienser: Kronhjort kött, glutenfri sojasås (vatten, sojaproteinhydrolysat, salt), sockersirap, vitlök, svartpeppar kraftigt saltad.

 

Ingredients: red deer, gluten-free soy sauce (water, soy protein hydrolyzate, salt), sugar syrup, garlic, black pepper. Extra salt.

Lihan alkuperämaa/origin of meat: Eesti/Estonia 

Contact: info@kuivalihakundi.com  /  info@roughcutbeefjerky.com 

Valmistaja/producent/producer: Dried Buddy Oy, Antaksentie 19 a 16 01510 Vantaa Suomi/Finland

Jaa somessa

Saksanhirvi Original kuivaliha 300g
39,90  sis. alv
Mehevää saksanhirvenpaistista valmistettua, original maustettua kuivalihaa. Saksanhirvenpaisti on virolaista laadukasta...
Saksanhirvi Cayenne kuivaliha 100g
14,90  sis. alv
Mehevä saksanhirvenpaistista valmistettu, Poppamiehen Cayenne chilimurskalla maustettu terävähkö riista-jerky. 100g.